به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی سید کمال صدیقی گفت: گاهی مناسب نبودن فضای شهری حق مشارکت فعالانه اجتماعی و استفاده از حق زندگی معمولی در شهر را از معلولان میگیرد و آنان را از افرادی توانمند از تواناییهای فکری و احساسی بالا، به افرادی گوشه گیر و محروم از حقوق پایه شهروندی تبدیل میکند.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان افزود: ب این شرایط؛ معلول ترجیح بر ماندن در محدودیت خانه را انتخاب میکند. لذا مناسبسازی معابر و دسترسی آسان به امکانات اجتماعی در صدر همه خدماتی است که باید به این گروه از شهروندان ارائه داده شود چرا که شهر ایدهآل شهری است که تمامی شهروندان بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
وی از اعضای شورای مناسب سازی خواست تا با حساسیت بیشتر زمینه حضور پرشور این افراد، دسترسی به امکانات اداری، اجتماعی، تفریحی، گردشگری را با توجه به اهمیت موضوع مناسب سازی و دسترسی پذیری خدمات اجتماعی برای معلولان و سالمندان فراهم سازند.
صدیقی افزود: مناسب سازی تنها در بعد فیزیکی نیست و باید برای فرهنگ سازی صحیح اهتمام ویژهای در عرصه فرهنگی و حتی فضای مجازی داشته باشیم و با توجه به اینکه سالانه بودجهای برای مناسب سازی اماکن برای ادارات درنظر گرفته می شود خروجی اجرای آن را پیگیری نماییم.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان ادامه داد: مناسب سازی اماکن و مسیرها، نصب خط راهنمای نابینایان در پیاده رو ها، تامین خودروی عمومی مناسب سازی شده، نصب علائم صوتی راهنمایی و رانندگی برای نابینایان و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی از جمله خدماتی است که باید در مبلمان شهری و اداری برای معلولان در نظر گرفته شود.
در ادامه سید امیر جعفری فرماندار شهرضا در حمایت از اجرای مصوبات شورای مناسب سازی و پیگیری اجرای صحیح آن گفت: با نظارت اداره بهزیستی و بر اساس گزارش رسیده از این اداره و جهت برخورد با دستگاههایی که در خدمترسانی به معلولان کوتاهی کرده باشند از ارزیابی عملکرد آنها ۵ امتیاز کسر خواهد شد.
مرجان ناظمپور سرپرست اداره بهزیستی شهرضا نیز گفت: با داشتن ۳ هزار و ۴۰۶ معلول و ۲۳ هزار و ۳۶۴ سالمند در شهرضا بر اساس قانون حمایت از معلولان، کلیه ارگان ها موظف به رعایت مناسب سازی و تسهیل در عبور و مرور افراد معلول می باشند.
نظر شما